Novosti i Publikacije

Novosti i Publikacije

Novosti

Kako "Trumponomics" može utjecati na ekonomije latinske Amerike?

03.08.2017.

Politička događanja u Sjedinjenim američkim državama su uzrokovale nesigurnosti u trgovinskoj politici koja bi mogla biti implementirana kao i na regionalnu osjetljivost na strože financijske uvjete.

Pročitaj više

Banke GCC-a pozvale su na fino podešavanje upravljanja likvidnošću kako bi se riješio novi ekonomski ciklus - Coface Economic Report

19.07.2017.

Slaba cijena energije i manja državna potrošnja u cijeloj GCC regiji stavljaju pritisak na mogućnosti kreditiranja.

Pročitaj više

Azijska korporativna studija plaćanja 2016: "Tail risk" u povećanju

11.07.2017.

Coface-ova zadnja godišnja studija plaćanja je pokrila 2795 korporacija u Azijsko pacifičkoj regiji sa naglaskom na 8 tržišta: Australia, China, Hong Kong, India, Japan, Singapore, Taiwan and Thailand. Studija je također pokrila podatke za korporativna plaćanja u 11 sektora.

Pročitaj više

Rizik zemalja i poslovnih sektora u cijelom svijetu

04.07.2017.

Drugi kvartal 2017 je označio novi početak za Europu, Rusiju i sa strane sektora za auto i agro industriju u nekoliko zemalja.

Pročitaj više

Coface reorganizira poslovanje u jadranskoj regiji

25.05.2017.

Ostvarujemo značajan napredak u provedbi programa operativne učinkovitosti, pri čemu se 2017. smatra godinom tranzicije u kojoj intenzivno radimo na provedbi svojeg plana. Jedan od projekata učinkovitosti je osnivanje centra Adriatic koji će iz Zagreba pružati usluge slovenskim i hrvatskim klijentima.

Pročitaj više
Sve vijesti
  • Croatian
  • English