hrv-HR

Članstva

Članstvo u međunarodnim organizacijama

Coface Partners
Coface Partner Network je najraširenija mreža za međunarodno osiguranje trgovačkog kredita.
Ova internacionalna mreža je započela s radom 1992. godine, a okuplja privatne tvrtke i javne institucije iz sektora osiguranja trgovačkog kredita.
Njihov zajednički cilj je razviti i pružti usluge osiguranja trgovačkog kredita kao podršku domaće i izvozne trgovine na mnogim tržištima, a temelji se na Coface-ovoj stručnosti i jedinstvenoj bazi podataka o riziku tvrtki.
 
Coface Partner Network nadopunjuje i jača međunarodnu prisutnost Coface-a te omogućuje klijentima da iskoriste veću zemljopisnu pokrivenost naših usluga i poznavanje lokalnih ekonomskih uvjeta.
Putem partnerske mreže Coface može ponuditi multinacionalnim tvrtkama strukturu prilagođenu njihovim potrebama, a koja kombinira globalni prisutnost i blizinu.
FEBIS
Savez agencija za pružanje usluga vezanih uz poslovne informacije (The Federation of Business Information Services) je grupa vodećih europskih agencija koje godišnje naprave više od 25 milijuna poslovnih izvješća.
 
Više na stranici: FEBIS
 
FCIB
FCIB je udruga stručnjaka iz područja financija, boniteta i međunarodnog poslovanja (Finance, Credit and International Business) koja pomaže u poslovima izvoza u cijelom svijetu.
 
Više na stranici: FCIB
Vrh
  • Croatian
  • English