Ponuda

Poslovne informacije - preuzimajte samo prihvatljive rizike

Sprečavanje rizika neplaćanja počinje prikupljanjem najnovijih relevantnih informacija o kupcima i njihovom okruženju. Analiza takvih informacija pomaže u procesu donošenja odluka. Naše usluge generiranja poslovnih informacija uključuju sve od osnovnih podataka o tvrtkama sve do preporuka u vezi preuzimanja rizika.
 
Cofaceov odgovor na vaše potrebe
Prikupljene i analizirane informacije prikazuje se u obliku izvješća, sažetog prikaza rizika na individualnoj i globalnoj razini te raznih preporuka u vezi preuzimanja rizika. Uz naše usluge vezane uz procjenu kreditnog rizika, možete upravljati prodajnim razvojem na najbolji mogući način.
 
U središnjoj Europi ova globalna linija usluga upotpunjena je cijelim nizom proizvoda poslovnih informacija namijenjenih tvrtkama koja nemaju kreditno osiguranje.
Poslovne informacije
Coface nudi rješenje - studija slučaja
Njemački dobavljač auto-dijelova preko više talijanskih tvrtki nabavlja precizne dijelove za nove motore s hibridnim ubrizgavanjem vodećeg proizvođača automobila. Neispravno isporučen dio u ovom bi slučaju ugrozio ugovor koji mu je ključan za poslovanje.
 
Coface dobavljaču auto-dijelova pruža sažete i jasne informacije o poslovanju svakog njegovog partnera, a koje mu u obliku izvještaja sastavljaju Cofaceovi analitičari.
 
Temeljem tih podataka dobavljač auto-dijelova odlučuje pregledati svoj portfelj koji se sastoji od tri dobavljača. Na osnovu toga odlučuje povećati nabavu od dva dobavljača dok s trećim smanjuje vrijednost ugovora. Naime, prema Cofaceovom izvještaju, temeljni kapital trećeg dobavljača otežao bi realizaciju kapitalnog izdatka potrebnog za prelazak na sljedeću tehnološku razinu.

Ponuda prilagođena vašim potrebama

Bonitetna izvješća

Business Finder

Donosite bolje poslovne odluke uz iCON

Cross Border Network rješenje

Coface Reserve 9

CofaceXpress monitoring

Coface Select

Coface Select Premium

Portfolio Watch-Monitoring

  • Croatian
  • English