Ponuda

SME Excellent certifikat

Vašim ste uspješnim poslovanjem ostvarili mogućnost dodjele Excellent SME certifikata izvrsnosti

Tko provodi certificiranje i zašto?

Hrvatska je gospodarska komora u suradnji s međunarodnom bonitetnom kućom Coface Hrvatska prepoznala potrebu za pružanjem institucionalne i gospodarske podrške svim malim i srednjim poduzetnicima, te Vam HGK i Coface postaju referentni partneri na putu do uspjeha. Kroz svoje djelovanje i aktivnosti nude rješenja i modele putem kojih gospodarstvenici mogu lakše I jednostavnije ostvariti svoje poslovne ciljeve.
 
Malo i srednje poduzetništvo okosnica je gospodarskog razvoja Republike Hrvatske. Slijedom toga, Hrvatska gospodarska komora kao izdavatelj, dodjeljuje Excellent SME certifikat odabranim poduzećima temeljem detaljne analize njihovih financijskih izvještaja i izračuna pokazatelja uspješnosti i stabilnosti poslovanja. Analizu provodi Coface Hrvatska, međunarodno priznata bonitetna i osiguravajuća kuća.
 
 

Svrha uvođenja Excellent SME certifikata?

Excellent SME certifikat dobro je poznat i u zemljama u okruženju te zbog svojih strogih kriterija certifikacije slovi kao mjerodavan alat za brzu procjenu partnera na stranom tržištu.
 
Osnovna svrha uvođenja ove vrste certifikata na hrvatsko tržište je povećanje konkurentnosti i promicanje uspješnog poslovanja u lokalnom i međunarodnom gospodarskom okruženju s ciljem povećanja transparentnosti tržišta i poticanja izvoza.
 
Posjedovanje Excellent SME certifikata poduzetnika čini Vas konkurentnijim na hrvatskom i inozemnom tržištu i omogućava Vam više prilika za ostvarivanje poslovnih suradnji. Na hrvatskom tržištu Excellent SME certifikat partnerima omogućava umrežavanje poslovnih subjekata s ciljem ostvarivanja suradnje bez bojazni od prijevare i malverzacije.
 
Certifikat je vidljiv na Vašoj Internet stranici, službenim web stranicama certifikata i Hrvatske gospodarske komore. Njime se posebno ističe izvrstan bonitet poduzeća, a time ujedno i viša kredibilnost u očima domaćih i inozemnih poslovnih partnera i financijskih institucija.
 
Glavne prednosti certificiranja Vašeg poduzeća s tržišnog aspekta:
  • velika sigurnost poslovanja s certificiranim subjektima
  • umrežavanje poslovnih subjekata sa stabilnim bonitetnim pokazateljima
  • povećanje transparentnosti tržišta
  • promoviranje dobrih poslovnih običaja
  • usklađenost s direktivama Europske unije za promoviranje uspješnih malih i srednjih poduzeća
Proces certifikacije je jednostavan i brz te kako biste dobili detaljnije informacije o samoj proceduri slobodno nas kontaktirajte na tel.: +385 1 4697 500 ili mail office-adriatic@coface.com.
 
Najveći naglasak i osnovni uvjet posjedovanja certifikata je stalni monitoring poslovnog subjekta od strane bonitetne kuće Coface, čime se osigurava kredibilitet na domaćem i inozemnom tržištu. "Online" certifikat podržava provjerena SafeSigned Internet tehnologija.
Coface Hrvatska - SME Excellent certifikat
Hrvatska Gospodarska Komora potvrđuje da u nastavku navedeno društvo zadovoljava kriterije za certifikaciju te je primilo Excellent SME Croatia digitalni certifikat. Certifikat je izdan na osnovu kreditnog izvješća i redovitog monitoringa od strane Coface Hrvatska. Sljedeće osnovne informacije o tvrtki su provjerene.

Centar za preuzimanje

Vrh
  • Croatian
  • English