hrv-HR

Pravne napomene

Vlasnik ove internet stranice je Compagnie française d'assurance pour le commerce extérieur (Coface), društvo s ograničenom odgovornošću s temeljnim kapitalom 137 052 417,05€, sa sjedištem u 1, place Costes et Bellonte - 92270 Bois-Colombesi registrirana je u Nanterre RCS (trgovačkom registru) pod brojem B 552 069 791.
Domaćin ove internet stranice je Telehouse Int Corporation Europ Limited, 137 bd Voltaire, 75011 Pariz.
 
PDV broj unutar zajednice: FR54552069791
 
Tel: 33 (0) 1 49 02 20 00 E-mail adresa: communication@coface.com
Adresa: Avenija Dubrovnik 46, 10000 Zagreb, Hrvatska
 
Odgovorna osoba: Xavier DURAND, glavni izvršni direktor
Predstavnik za uređivanje internet stranice: Martina Kolarić, Asistent u marketingu
 
Coface, kao osiguravajuće društvo, odobren je i nadziran od strane French Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR, 61 rue Taitbout - 75009 Pariz)
 
Pristupom i pregledavanjem ove web stranice prihvaćate ovu pravnu obavijest.
 
Sadržaj ove internet stranice i dostupnost informacija:
 
Ova internet stranica uključuje informacije o tvrtki Coface i proizvode koje ova tvrtka nudi.
 
Ove informacije služe isključivo u informativne svrhe i ne smiju se smatrati ugovornom vrijednošću.
 
Coface ulaže sve napore kako bi informacije objavljene na ovoj internet stranici bile točne i ažurne te zadržava pravo ispraviti sadržaj u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Međutim, Coface ne može jamčiti da su podaci potpuni ili da ih nije promijenila treća strana (upad, virus).
 
Coface ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitak ili trošak bilo koje vrste proizašao iz pristupa i/ili korištenja ove internet stranice ili informacija sadržanih na njoj.
 
Coface se obvezuje uložiti sve napore kako bi sve usluge dostupne na ovoj internet stranici učinile dostupnima i zadržale ih dostupnima.
 
Coface se neće smatrati odgovornim u slučaju da se dogodi bilo koja od sljedećih okolnosti:
  • privremeni prekid u trajanju od nekoliko minuta radi ažuriranja određenih datoteka,
  • operativni problem ili privremeni prekid ovih usluga izvan naše kontrole, posebice u slučaju prekida električnih ili telekomunikacijskih usluga,
  • privremeni prekid usluga kada je potreban razvoj ili održavanje,
  • kvar ili nefunkcionalnost internetske mreže u prijenosu poruka ili dokumenata.
Intelektualno vlasništvo
 
Sve komponente ove internet stranice (osobito tekst, grafika, logotipi, fotografije i drugi vizualni sadržaj ili zvukovi) zajedno s njihovim dizajnom i izgledom vlasništvo su tvrtke Coface.
 
Coface dopušta pristup i korištenje ove internet stranice samo u strogo osobne svrhe.
 
Svaka reprodukcija, predstavljanje, distribucija, izdvajanje, u cijelosti ili djelomično, bilo kojeg elementa koji se pojavljuje na ovoj internet stranici, na bilo kojem mediju ili bilo kojim postupkom, kao i prodaja, preprodaja ili prijenos trećoj strani, na bilo koji mode, zabranjeno je osim ako nije izričito unaprijed odobreno od strane tvrtke Coface. Nepoštivanje ove zabrane predstavlja krivotvorinu koja može dovesti do građanske i kaznene odgovornosti za krivotvoritelja.
 
Ostali znakovi razlikovanja, posebno nazivi poduzeća, trgovački nazivi, nazivi robnih marki i nazivi domena reproducirani na web stranici su vlasništvo tvrtke Coface ili trećih strana. Svako umnožavanje bez izričitog odobrenja vjerojatno će dovesti do odgovornosti autora.
 
Zaštita podataka
 
Coface je predan zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo i obrađujemo, sa rigoroznim politikama, kontrolama i nadzorom usklađenosti kako bi se osiguralo da se podaci čuvaju i koriste na odgovarajući način kao što je opisano u njegovoj Izjavi o privatnosti podataka dostupnoj u odjeljku osobnih podataka.
 
Kolačići
 
Kada posjetite ovo web mjesto, kolačić se može automatski instalirati na softver vašeg preglednika. Za više informacija, molimo pročitajte našu politiku kolačića.
 
Povezani linkovi
 
Ova internet stranica uključuje povezane linkove na internet stranice kojima upravljaju treće strane. Coface se ne može smatrati odgovornim za bilo kakav ishod nakon korištenja ovih povezanih linkova.
 
Stvaranje povezanih linkova na internet stranici Coface podliježe prethodnom dogovoru s tvrtkom Coface.
 
Sigurnost
 
Vaša je isključiva odgovornost poduzeti sve potrebne mjere, kao što je korištenje ažuriranog antivirusnog softvera, kako biste zaštitili svoje podatke i/ili softver i/ili hardver od zaraze virusima.
 
Coface odbija svaku odgovornost za bilo kakvu štetu koju možete pretrpjeti u slučaju zaraze virusom.
 
Vrh
  • Croatian
  • English