Novosti i Publikacije
10.01.2024.
Korporativne vijesti, Novosti o proizvodima

4 (dobra) razloga zašto uključiti tvrtku Coface u proces naplate potraživanja

4 (dobra) razloga zašto uključiti tvrtku Coface u proces naplate potraživanja

Brzo djelovanje i svladavanje procedura ključni su za uspješnu naplatu potraživanja! Povjerite proces naplate vaših računa Coface stručnjacima i u kratko vrijeme postignite pozitivan rezultat.

1. Brza naplata

Kao globalni lider u osiguranju potraživanja, Coface usluge naplate potraživanja uvelike povećavaju vaše šanse za naplatom nenaplaćenih faktura. Štedimo vam vrijeme kako biste se mogli usredotočiti na razvoj svog poslovanja. S dužnikom stupamo u kontakt u roku od 24 sata od potvrde vašeg zahtjeva. I ovaj početni kontakt može biti praćen osobnim posjetima, pregovorima i pravnim postupcima ako je potrebno.

2. Globalna mreža stručnjaka

Kroz našu jedinstvenu globalnu mrežu 200 lokalnih stručnjaka i preko 250 međunarodnih pravnih partnera, Coface naplaćuje vaše neplaćene fature u 190 zemalja u skladu s pravilima profesionalnog ponašanja koja se primjenjuju u relevantnim jurisdikcijama. Lokalni stručnjaci u potpunosti razumiju jezik, zakonodavstvo, tržišta i navike plaćanja. Ostvarujete kontakt samo s jednim lokalnim stručnjakom za naplatu bez obzira na državu dužnika. Lokalni stručnjak za naplatu potraživanja odgovoran je za obradu vašeg zahtjeva za naplatu dok istovremeno ograničava vaše gubitke i minimalizira poremećaje u vašim poslovnim aktivnostima.

3. Plaćate samo u slučaju uspješne naplate

Što se tiče procesa naplate potraživanja, tvrtki Coface plaćate samo ako smo uspješno naplatili vaša potraživanja... što znači da svoj posao obavljamo učinkovito (i za nas)!

4. Sačuvajte ugled svoje tvrtke

Budući da je pošten dogovor bolji od lošeg suđenja, naši stručnjaci rade na pronalaženju sporazumnih rješenja, s čime se susrećemo u 90% slučajeva koje dobivamo. Dodatna prednost uključivanja tvrtke Coface u postupak naplate potraživanja pomaže u održavanju dobrih poslovnih odnosa s vašim klijentom dužnikom i čuva imidž vaše tvrtke.
 
Kontaktirajte nas da biste saznali kako možemo pomoći vašem poslovanju.

Vrh
  • Croatian
  • English