Novosti i Publikacije
30.01.2023.
Korporativne vijesti

Coface kupuje sjevernoameričku trgovinu za analizu podataka Rel8ed

Coface kupuje sjevernoameričku trgovinu za analizu podataka Rel8ed

Coface danas najavljuje akviziciju sjevernoameričke trgovine za analizu podataka Rel8ed. Akvizicija donosi nove, bogate skupove podataka i analitičke mogućnosti, što će koristiti Coface osiguranju potraživanja, kao i poslovnim informacijama tvrtke o klijentima i timovima.
 
"Tijekom prošle godine, dok smo surađivali s Rel8edom, Cofaceu i našim klijentima pokazao je uistinu poseban skup mogućnosti na tržištu Sjeverne Amerike, gdje je teško dobiti detaljne uvide u srednje i male tvrtke," rekao je Oscar Villalonga, izvršni direktor za Coface Sjevernu Ameriku. "Dovođenje njihovog jedinstvenog pristupa i metodologije u vođenje otvorenih, javnih i alternativnih izvora podataka pomoći će nam da proširimo našu bazu podataka. U konačnici, to će nam omogućiti da našim klijentima pružimo sve da bi mogli pomno pratiti svoje kreditne rizike i rizike opskrbnog lanca."
 
Rel8ed je osnovan 2015. uz potporu inkubatorskog programa Innovate Niagara u Ontariju, a ima urede u SAD-u i Kanadi. Rel8ed je specijaliziran za integraciju, unakrsno referenciranje, analizu i zaključivanje iz velikih podataka izdvojenih iz više izvora. Korisnici Rel8eda kreću se od multinacionalnih kompanija, vlada i poslovnih udruženja.
 
Godine 2019. Coface je uspostavio podatkovni laboratorij u Parizu kako bi iskoristio podatkovne znanstvene tehnologije i optimizirao svoje proizvode, procjene rizika i razvio nove usluge. Ova akvizicija će ojačati i nadopuniti ovaj pristup. Coface klijenti mogu očekivati poboljšanja i proširenja poslovnih informacijskih aktivnosti tvrtke.
 
"Poduzeća ne trebaju samo pristup širokim izvorima podataka, trebaju prediktivnu analitiku i djelotvorne uvide koji podržavaju njihove poslovne odluke. Sretni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu stručnjacima tvrtke Rel8ed u Coface. Dodavanje njihovih talenata i vještina našoj postavi omogućit će nam da nastavimo obogaćivati svoje podatkovne mogućnosti i iz toga izvučemo maksimum za naše klijente." rekao je Thibault Surer, direktor strategije i poslovnog razvoja u tvrtki Coface.

Preuzmite ovu objavu za javnost : Coface kupuje sjevernoameričku trgovinu za analizu podataka Rel8ed (291,72 kB)
Vrh
  • Croatian
  • English