Novosti i Publikacije
26.09.2023.
Korporativne vijesti

Coface pokreće API Portal, novu digitalnu platformu posvećenu API rješenjima

Coface pokreće API Portal, novu digitalnu platformu posvećenu API rješenjima

Nova Coface digitalna platforma pruža našim klijentima i distribucijskim partnerima cijeli niz API rješenja (Application Programming Interfaces).
 
Coface API portal dizajniran je uglavnom za upravljački management i financijske direktore, koji sada mogu koristiti Coface usluge i stručnost iz svog radnog okruženja (kroz poslovne aplikacije, specijalizirane softvere, itd.) za učinkovitije upravljanje poslovnim rizikom.
 
 

Direktan pristup Coface uslugama i podacima diljem svijeta

Coface ulaže u ovo područje s ciljem da svojim klijentima pruži napredna digitalna rješenja za upravljanje kreditnim rizikom, u skladu s najboljim tržišnim standardima.
 
Jednostavan za korištenje, Coface API portal trenutno nudi 26 API proizvoda iz područja osiguranja potraživanja ili poslovnih informacija, s pristupom Coface uslugama i jedinstvenim podacima za više od 188 milijuna poduzeća. Zahvaljujući ovim rješenjima, Coface klijenti mogu racionalizirati određene troškove (razvoj, održavanje) uz uštedu vremena i resursa.
 

Zahtjev programerima da omoguće personalizirano korisničko iskustvo

Druga svrha API portala je odgovoriti na potrebe IT programera Coface poslovnih korisnika, koji su također zainteresirani za rješenja Grupe. Ova platforma sada omogućuje jednostavno Coface sučelje, ali i dizajniranje prilagođenih API-ja na temelju specifičnih značajki njihovih poslovnih aplikacija ili njihovog sektora aktivnosti.

Povezanost s klijentima, ključan je izazov za Coface i njegove klijente

Nekoliko mjeseci nakon lansiranja Alyxa, digitalnog asistenta za upravljanje poslovnim rizikom za svoje osiguranike, Coface nastavlja sa svojim inicijativama kako bi svojim klijentima pružio višu razinu povezanosti i podržao ih u digitalizaciji njihovih aktivnosti.
 
"Ovo je nova faza partnerstva koji razvijamo s našim klijentima. Povezanost je bitan dio korisničkog iskustva danas, na isti način na koji je za poduzeća bilo bitno imati vlastitu web stranicu u 2000-ima ili razviti svoju vlastitu mobilnu aplikaciju. Ova rješenja zadovoljavaju porast zahtjeva naših korisnika za većom učinkovitošću, boljim korisničkim iskustvima i razvojem novih usluga. Uvjereni smo da je povezanost glavni način pružanja više kvalitete usluga našim klijentima i različitost ponude na našem tržištu", naglašava Brice Tariel, direktor za inovacije Grupe.

Vrh
  • Croatian
  • English