Novosti i Publikacije
12.01.2024.
Novosti o proizvodima

Poslovne informacije za upravljanje rizicima: 5 razloga zašto odabrati iCON by Coface

Poslovne informacije za upravljanje rizicima: 5 razloga zašto odabrati iCON by Coface

Uz iCON by Coface donosite ispravne kreditne odluke za sigurno upravljanje rizicima poslovanja i ostvarite prednost u odnosu na svoju konkurenciju!

#1. Jedinstveni uvidi prilagođeni vašim potrebama

U ovo digitalno doba ključno je imati pristup pravim informacijama. Nudimo sveobuhvatan pregled podataka koji se temelje na jedinstvenim podacima i prilagođeni su vašim specifičnim potrebama.
 
Nudimo Vam sve potrebne informacije za procijenu potencijalnog poslovnog partnera, praćenje trendova u određenom sektoru ili informacija o tržištima. iCON by Coface prikuplja kvalificirane podatke o 190 milijuna poduzeća u 195 zemalja i integrira financijske podatke obrađene kao dio naše usluge osiguranja potraživanja.

#2. Brzo donošenje odluka je presudno

U svijetu u kojem se odluke donose u djeliću sekunde, iCON by Coface jamči vam pristup najnovijim informacijama i podacima u stvarnom vremenu (kada su dostupni) na našoj platformi za upravljanje rizikom ili putem API rješenja.
 
Gdje to nije slučaj, koristimo se našom globalnom mrežom lokalnih stručnjaka kako bismo vam pružili informacije koje su vam potrebne. Naše usluge znače da možete donositi odluke s potpunim povjerenjem i pametnije trgovati s najsvježijim informacijama.

#3. Stalni monitoring

Informacija nije statična, ona je živo biće: tržišta se razvijaju i rizici se mijenjaju. Zato stalno pratimo informacije koje su ključne za vašu tvrtku.
 
Naš tim posvećen je pružiti vam informacije kako biste se mogli lakše prilagoditi novim izazovima i prilikama.

#4. Razumijevanje podataka ...i iskorištavanje njihove snage!

Podaci su vrijedni onoliko koliko i informacije koje pružaju. Globalni stručnjaci u iCON by Coface ne zaustavljaju se na sirovim podacima: oni identificiraju i analiziraju tržišta koja ciljate. Oni prikupljaju, odabiru i pripremaju podatke kako biste u potpunosti shvatili njihovo značenje i kako ih korisno upotrijebiti.
 
U tvrtki Coface, 700 stručnjaka za upravljanje rizikom razvija informacije koje pruža platforma iCON. Znanost o podacima otkriva njihovu snagu i pruža rješenja za prediktivnu analitiku kako biste mogli upravljati svojim kreditnim rizikom.

#5. Smanjite svoje rizike uz partnera od povjerenja

iCON by Coface nije samo pružatelj podataka: mi smo također vaš partner od povjerenja koji vas vodi kroz složeno poslovno okruženje.
 
Naša je uloga podržati vašu tvrtku i pružiti informacije koje su vam potrebne za donošenje poslovnih odluka, smanjenje rizika i osvajanje tržišnih prilika. Kada odaberete Coface, dobivate puno više od same usluge: dobivate stratešku prednost.
 
Kontaktirajte nas odmah za potpuni demo!

Vrh
  • Croatian
  • English