hrv-HR

Ljudski resursi

Naši stručnjaci predstavljaju Cofaceove vrijednosti i stručnost na području kreditnog osiguranja diljem svijeta

Ključne brojke vezane uz ljudske resurse
  • Više od 4.100 djelatnika diljem svijeta
  • 27 djelatnika u Hrvatskoj
  • 72 različite nacionalnosti
  • 56% žena

Pridružiti se Cofaceu znači postati dijelom međunarodne tvrtke i sudjelovati u našoj potrazi za izvrsnošću u cilju osiguranja poslovanja i razvoja poduzeća. Pridružiti se Cofaceu također znači i postati sastavnim dijelom gospodarstva relevantne zemlje: budući da Coface djeluje u svim dijelovima svijeta, naši stručnjaci moraju usvojiti lokalnu kulturu kako bi mogli osvojiti povjerenje klijenata.

Djelatnici Cofacea po regijama:
 
djelatnici_cofacea_po_regijama
Četiri obveze definirane našom politikom ljudskih resursa 
1

Naglasak na nove djelatnike

Svi novi članovi uprave Cofacea sudjeluju u edukativnom programu tijekom prve godine rada. Tijekom spomenutog programa upoznavaju se sa kulturom poduzeća, poslovnim linijama te stvaraju mrežu internih kontakata korisnu za njihove vlastite radne odnose i dobrobit.

2

Razvijanje talenta

Tijekom prvih nekoliko mjeseci nakon pridruživanja tvrtki, svakom je djelatniku Cofacea omogućen pristup nizu edukativnih programa koje vode iskusni menadžeri tvrtke, kvalificirani konzultanti i lokalni stručnjaci. Ovi programi kod koji je naglasak stavljen ponajprije na osiguranje od rizika, bolju informiranost, sporove i naplatu potraživanja sudionicima daju priliku da unaprijede svoje znanje i saznaju finese vezane uz kreditno osiguranje.

3

Promicanje razvoja karijere

Svake godine u svakoj zemlji procjenjujemo radnu učinkovitost i sposobnosti naših djelatnika. Na taj način im možemo dati najširu moguću sliku mogućnosti za razvoj njihove karijere. Na taj se način ujedno i svaku osobu priprema na preuzimanje većih odgovornosti unutar Grupe. Djelatnici promaknuti na položaje koji uključuju visoku razinu odgovornosti dobivaju, uz podršku u sklopu centraliziranog upravljanja karijerom, i personaliziranu podršku.

4

Nagrađivanje uspješnosti

Coface nastoji svojim djelatnicima osigurati politiku nagrađivanja zasnovanu na poticajima koja omogućuje svim djelatnicima da dobiju nagradu u skladu s razinom njihovog angažmana. Grupa stoga svojim najboljim djelatnicima osigurava dodatne varijabilne nagrade temeljene na njihovoj uspješnosti te doprinosu prihodima tvrtke.

Vrh
  • Croatian
  • English