hrv-HR

Naša vizija

Najaktivniji globalni partner u osiguranju potraživanja

Naša misija je pomoći kompanijama u cijelom svijetu da ostvare svoje komercijalne ambicije, postignu bolju kontrolu dobiti i povećaju tržišni udio optimizacijom svog upravljanja potraživanjima.
Naša vizija

Vizija utemeljena na zajedničkim vrijednostima

Usmjerenost klijentu

Coface - usmjerenost klijentu

U središtu našeg poslovanja je zadovoljstvo klijenta. Tome je prilagođena naša ponuda, razina usluge i fleksibilnost. Uvijek smo blizu tržišta, pomno prateći gospodarsko okruženje i promjene u konkurentskom okruženju. Gradimo i njegujemo snažne i dugotrajne poslovne odnose s posrednicima i partnerima.

Stručnost

Coface - Stručnost

Podržavamo i razvijamo svoju desetljećima stjecanu stručnost u procjeni boniteta, upravljanju rizicima, prodaji, sustavima i procesima, kao i poznavanje struke prema regiji i sektoru. Jačamo svoju kulturu upravljanja i ljudskih resursa.

Odvažnost i odgovornost

Odvažnost i odgovornost

Preuzimamo odgovornost za odluke i njihove posljedice, održavajući zdravu ravnotežu rasta i rizika. Delegiramo, provjeravamo i pratimo rezultate svojih poslovnih sektora te osnažujemo lokalne timove uključivanjem u procese razvoja i planiranja budžeta. Imamo volje i odvažnosti za inovativna rješenja i realizaciju novih zamisli.

Timski rad

Timski rad

Unaprjeđujemo suradnju između različitih funkcija, odjela i zemalja, uz visoku razinu transparentnosti u poslovnim odnosima. Prepoznajemo i vrednjemo doprinos svakog suradnika, slaveći svoje uspjehe.

Integritet

Integritet

Temelj našeg profesionalnog djelovanja je povjerenje, transparentnost, iskrenost i otvorenost, kako unutar kompanije, tako i prema našim klijentima, partnerima i drugim zainteresiranim skupinama. To obuhvaća, između ostalog, strogo poštivanje važećih zakona na tržištima gdje poslujemo.

Vrh
  • Croatian
  • English