hrv-HR

Organizacija

Podrška rastu poduzeća diljem svijeta

Coface se počeo širiti na međunarodnoj razini 1992. godine. Trenutačni globalni kapaciteti Grupe omogućuju podršku rastu klijenata na domaćim i izvoznim tržištima u obliku usluga kreditnog osiguranja prilagođenih njihovim potrebama.
 
Organizacija Grupe je u cijelosti osmišljena u skladu sa ciljevima iste. Njezinih 4.100 djelatnika aktivnih u 66 zemalja nudi prilagođene usluge sprečavanja, praćenja i zaštite od rizika poduzećima svih veličina i nacionalnosti iz svih sektora. Osiguravatelji, stručnjaci za poslovne informacije i naplatu potraživanja Grupe spremni su klijentima pružiti gore navedene usluge te im omogućiti da svoje poslovne aktivnosti izvršavaju na sigurniji način. Prednost za klijente leži u stručnosti i organizaciji Grupe koja nudi lokalne usluge prilagođene potrebama klijenata.
 
Korporativno upravljanje
Izvršni odbor
Izvršni odbor, kojim predsjeda glavni direktor, čine članovi Upravnog odbora Grupe i sedam regionalnih direktora: Južna i Sjeverna Amerika, Azija - Pacifik, Središnja Europa, Zapadna i sjeverna Europa, Mediteran i Afrika. Odbor se bavi operativnim pitanjima Grupe te specifičnim regionalnim scenarijima.
 
Upravni odbor Grupe
Upravni odbor Grupe, kojim predsjeda glavni direktor, odgovoran je za strateška i organizacijska pitanja Grupe.
 
Upravni odbor tvrtke Coface SA
Od samog osnutka, Coface grupa pridonosi uspjehu i rastu poduzeća.
Vrh
  • Croatian
  • English