hrv-HR

Gradimo budućnost

Svaki dan pokušavamo nadograditi naša postignuća i unapređujemo ih kroz promjene.

Cijenimo inicijativu i inovativne ideje.

Sa 75 godina povijesti, Coface kapitalizira stručnost i reputaciju izgrađenu tijekom vremena. Ipak, svakodnevno izazivamo svoja postignuća i nastojimo se poboljšati.

 

Integriramo nove tehnologije, posebno onih vezanih za obradu podataka i razvijamo automatizaciju kako bismo pojednostavili naše poslovanje i zadovoljili potrebe naših klijenata, koje se stalno mijenjaju.

 

Potičemo nove, fleksibilnije, agilnije i suradničke načine rada.

 

Budući da se svijet neprestano razvija, pozdravljamo inicijative i inovativne ideje, kakve god one bile, u horizontalnijoj organizaciji.

 

Cijenimo znatiželjne umove koji razmišljaju izvan okvira i nastoje razbiti barijere!

Inovacija oživljava na različitim razinama: u načinu na koji radimo, u uredskom životu i naravno u uslugama koje pružamo našim klijentima.
 
U ovom videu, naši zaposlenici objašnjavaju kako inovacije u tvrtki Coface donose koristi našim klijentima i kako se Coface oslanjao na suradnju i agilnost kako bi uveo inovacije tijekom lockdowna u COVID-19 pandemiji.
 
 
 
 

Što naši zaposlenici kažu o tome

Yacine works at Coface

Imao sam priliku pokrenuti novu platformu za poslovne informacije u sklopu automatizacije analize podataka koja olakšava i ubrzava proces donošenja odluka. To je bilo presudno u okruženju koje se brzo mijenja.

 

Yacine D., voditelj poslova prodaje - Coface Francuska

 

 

Melissa works at Coface

Anketa zaposlenika "My Voice" prilika je da nas se čuje. Davali smo prijedloge, ideje i rješenja problema te razmjenjivali ideje o novim načinima stjecanja radnog iskustva. Ne pokušavamo samo rješavati postojeće probleme, već i pronaći nova rješenja kako bismo predvidjeli buduće potrebe i uvijek bili u korak s vremenom.
 
Pojavile su se nove ideje i rješenja od kojih smo mnoga uspješno implementirali. Osjećali smo da poboljšavamo naše okruženje i gradimo svoju budućnost.

 

Melissa P., Global Solutions Senior, viši službenik za rizike, sa sjedištem u Italiji

Vrh
  • Croatian
  • English