hrv-HR

Making Trade Happen

Zajedno za uspješno poslovanje

the happeners-with left blank
Coface je tim od 4.500 zaposlenih, 78 nacionalnosti u gotovo 60 zemalja i dijele zajedničku korporativnu kulturu diljem svijeta. Zajedno radimo na jednom cilju: olakšati trgovinu za naših 50.000 poslovnih korisnika pomažući im u razviju poslovanja. Sa 75 godina iskustva, Coface je globalni lider u kreditnom osiguranju i upravljanju rizicima.
 
Kao usko povezana međunarodna organizacija koja djeluje u središtu globalnog gospodarstva, Coface nudi bogato radno iskustvo na nekoliko razina: relacijskoj, profesionalnoj i kulturnoj.
 
Svaki dan naši timovi potiču sigurnu trgovinu. Pridruži nam se!

4 stupa naše politike ljudskih resursa

4 stupa naše politike ljudskih resursa POMAŽEMO U RASTU POSLOVANJA
 
Naša je uloga olakšati globalno i lokalno trgovanje rješenjima koja pomažu i štite donositelje poslovnih odluka u njihovim odlukama.
Kao pružatelj osiguranja trgovačkih kredita, pružamo podršku u sprječavanju i pokrivanju rizika neispunjenja obveza.
 
 
POVEZANI DILJEM SVIJETA
 
Naša kultura je kultura duboke otvorenosti u vezi sa svijetom i njegovim razvojem.
Coface je multikulturalno okruženje u kojem ćete uživati jer ćete biti u stalnom kontaktu s pulsom svjetskog gospodarstva. Internacionalnost je dio našeg svakodnevnog života.
 
 
RAST U INKLUZIVNOJ ZAJEDNICI
 
Mi smo blisko povezana organizacija u kojoj su svi važni: vaš doprinos i vaš utjecaj se cijene i brzo primjećuju.
Svi naši zaposlenici su dostupni, bez obzira na njihovo mjesto na hijerarhijskoj ljestvici, a komunikacija je izravna i opuštena. Vjerujemo u ljubaznost, jednostavnost i uključenost.
 
 
MI GRADIMO BUDUĆNOST
 
Coface se može pohvaliti više od 75 godina iskustva i oslanja se na stručnost i reputaciju stečenu tijekom svih ovih godina. Ipak, svaki dan nastojimo nadograđivati svoja postignuća i uspjehe te se kroz promjene poboljšavati.
Vrh
  • Croatian
  • English