hrv-HR

Pomažemo u rastu poslovanja

Naša uloga je olakšati globalnu i lokalnu trgovinu rješenjima koja pomažu i štite nositelje poslovnih odluka u njihovim odlukama.

Making trade happen with Coface
  • Kao pružatelj osiguranja trgovačkih kredita, pružamo podršku u sprječavanju i pokrivanju rizika neispunjenja obveza.
  • Nudimo podatke visoke dodane vrijednosti za poslovne odluke i solidnu stručnost u području naplate potraživanja.
  • Pomažemo kupcima da steknu dubinsko znanje o potencijalnim kupcima, klijentima i dobavljačima nudeći procjenu njihove financijske stabilnosti i pouzdanosti.
  • Predviđamo ključne gospodarske trendove i analiziramo rizike na različitim tržištima i u različitim industrijama.
 
Radom u tvrtki Coface pridonosite jačanju, razvoju i promicanju jedinstvene mikro- i makroekonomske ekspertize, kao i svakodnevnoj podršci širokom rasponu tvrtki u donošenju odluka i razvoju poslovnih strategija.

Što o tome kažu naši zaposlenici koji ostvaruju ciljeve

Rafael works at Coface

 

Jedan od naših klijenata imao je kupca kojem je kreditni limit odbijen, što je ugrozilo ovaj poslovni odnos. Zahvaljujući praćenju tvrtke Coface, ažuriran je kreditni rejting kupca (Debtor Risk Assessment), što je omogućilo odobravanje novih iznosa.

 
Osiguranik je tako zahvaljujući boljim uvjetima plaćanja mogao ojačati odnos sa svojim klijentom i unaprijediti svoje poslovanje.
 
Rafael A., Coface Global Solutions manager u prodaji - Coface Brazil

 

oscar

Naš glavni cilj tijekom pandemije COVID-19 bio je ostati vrlo blizu našim klijentima. Naši timovi počeli su raditi na daljinu doslovno preko noći, a povećali smo kontaktne točke za naše klijente i partnere dodatnim pozivima, webinarima i pisanom komunikacijom.
 
Bilo im je od velike pomoći snalaženje u neizvjesnom okruženju, jer smo podijelili svoja stajališta o razvoju ekonomske situacije i kreditnih rizika, a ujedno smo pažljivo obrazložili svoje odluke.
 
Oscar Villalonga - izvršni direktor regije Sjeverne Amerike

Katrin works at coface

Svatko svakim danom ima sve manje vremena, dok se količina informacija koje primamo stalno povećava. S našim klijentima dijelimo puno pisanih informacija, ali kako bismo osigurali da ne propuste važne informacije, video - ili digitalni događaj - vrlo je koristan. Klijent se tada može uvjeriti da s njim dijelimo sve relevantne informacije i da može dobiti izravne odgovore na svoja pitanja.
 
Katrin B., voditeljica marketinga i komunikacija za procese podataka, Coface Njemačka

 

 

Vrh
  • Croatian
  • English