hrv-HR

Povezivanje sa svijetom

Naša kultura je kultura duboke otvorenosti sa svijetom i njegovim razvojem.

S tvrtkom Coface se razvijate u multikulturalnom okruženju radeći u ritmu globalne ekonomije.
 
Naši timovi se okupljaju iz cijelog svijeta kako bi udružili svoje znanje, omogućujući nam razumijevanje određenog tržišta i rješavanje problema naših klijenata.
 
 
 
 
 
 

Međunarodni opis je svakodnevna stvarnost

  • Kako biste bolje služili našim klijentima diljem svijeta, blisko ćete surađivati sa svojim kolegama u inozemstvu.

  • Bit ćete dio projektnih timova koji obuhvaćaju nekoliko zemalja. 

  • Uvijek ćete raditi s kolegama različitih nacionalnosti, a možete se prijaviti za mogućnosti mobilnosti u inozemstvu - čak i na početku svoje Coface karijere!

Ključni podaci

International mobility at Coface

Što o tome kažu naši zaposlenici koji ostvaruju ciljeve

Yasuyo works at coface

Coface Japanese Solutions je jedinica specijalizirana za potporu rastu japanskih multinacionalnih kompanija, kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu, nudeći im kreditno osiguranje prilagođeno njihovim potrebama.

 
Imamo dvojezične timove u Tokiju, Osaki, Parizu, Hong Kongu, Šangaju i New Yorku, što nam omogućuje da služimo našim klijentima na njihovom lokalnom jeziku. Kao tim, unatoč geografskoj udaljenosti, blisko surađujemo, osiguravajući da svi dijelimo ažurirane informacije o najnovijim potrebama naših klijenata.

 

Zaista je uzbudljivo raditi u ovom timu i vidjeti kako se poslovanje s japanskim multinacionalnim tvrtkama razvija i širi iz jedne regije u drugu.

 

Yasuyo A. H., voditelj ključnih klijenata - Coface Japan i Coface Japanese Solutions

Danny V.

U Coface sam došao zbog njegove međunarodne prisutnosti: od studija sam oduvijek želio imati iskustva u inozemstvu - Kina, Hong Kong, Japan, Engleska...

 
Prošle godine sam se prijavio na interni program za talente i izabran za jednogodišnji angažman u sjedištu Grupe u Parizu, radeći na raznim projektima u suradnji s drugim odjelima i mnogim zemljama.
 
Najviše sam uživao u izazovu upuštanja u novu avanturu: multikulturalnom okruženju, prelasku s lokalnog na globalni način razmišljanja i prilici da izgradim svoje samopouzdanje i razvijem svoje vještine uz podršku svog mentora.
 
I uzbudljivo, ponudila mi se prilika da se na kraju svog zadatka stalno pridružim timu Senior Risk Underwriting u Parizu!

 

Danny V., osiguravatelj rizika, obično sa sjedištem u Nizozemskoj, trenutno na zadatku u Francuskoj

Yuliia

U Cofaceu svakodnevno radim s prijateljima i kolegama iz različitih sredina. Uživam u prilici da učim o različitim kulturama i perspektivama čak ni ne napuštajući svoj stol.

 
U takvom okruženju mogu se stalno razvijati otkrivajući i izazivajući svoje predrasude i poboljšavajući svoju sposobnost slušanja i učinkovitog komuniciranja.

 
Naša raznolikost potiče kreativnost i poboljšava rezultate tvrtke. To čini Coface izvrsnim mjestom za rad i timom čiji sam dio ponosan.

 

Yuliia N., voditeljica ključnih klijenata - Coface Global Solutions, Dubai

 

Vrh
  • Croatian
  • English