Ponuda

Zašto odabrati Coface kreditno osiguranje

Coface je globalni lider u kreditnom osiguranje više od 75 godina

Bez obzira na veličinu zemlje ili sektora, nudimo INOVATIVNE RJEŠENJA koji odgovaraju potrebama i poslovnoj strategiji klijenata. Coface pomaže svojim klijentima smanjiti rizike poslovanja kroz sljedeće proizvode:
Coface Kreditno osiguranje
 

Povezanost usluga

Kombinacijom police osiguranja potraživanja i poslovnih informacija vaša tvrtka značajno će skratiti vrijeme čekanja na naplatu, ali i poboljšati financijsku likvidnost te se zaštititi od bankrota dobavljača. Korištenjem Coface proizvoda moći ćete brže razvijati svoje poslovanje.
 

Coface globalna informacijska mreža

Dobivamo aktualne informacije o trenutnoj tržišnoj situaciji poduzeća. Koristeći svoje međunarodno znanje i vještine upravljanja rizicima, provodimo procjene sektora i provjere podataka o poduzeća diljem svijeta.
 
Pristup jedinstvenoj globalnoj informacijskoj mreži podataka (Coface baza podataka sadrži, između ostalog, informacije 150 kreditnih agencija, ocjene partnera iz mreže Coface Partnera i Međunarodne udruge kreditnog osiguranja i jamstava). Također je moguće pokriti osiguranje i naplatu potraživanja koji prelazi kreditni limit.
 

MI:

  • 513 milijardi osiguranih potraživanja
  • 200 zemalja u kojima pružamo usluge
  • 50.000 klijenata kreditnog osiguranja

Iznimno smo fleksibilni, već u fazi pregovora karakterizira nas usmjerenost na klijenta i suradnja s njim na bazi partnerstva. Uvjeti ugovora prilagođeni su specifičnostima i zahtjevima industrije, trgovačkim običajima te specifičnostima vlastitog poslovanja poduzeća. Zahvaljujući tome u mogućnosti smo se savršeno prilagoditi potrebama i zahtjevima klijenta, kao i na pravi način odabrati pravi okvir osiguranja.

Vrh
  • Croatian
  • English