Novosti i Publikacije

Novosti i Publikacije

Novosti

Njemačka industrija metala: Negativni izgledi, ali iznenađujuće pozitivno iskustvo plaćanja

23.11.2023.

Unatoč izazovima, iskustvo plaćanja - paradoksalno - poboljšalo se tijekom godina u sektoru metala prema rezultatima naših godišnjih istraživanja o plaćanjima u Njemačkoj.

Pročitaj više

Egipat: bez popuštanja pritiska na nedostatak strane valute

21.11.2023.

Egipatski uvoznici suočavaju se s porastom problema u prikupljanju strane valute za podmirenje obveza prema stranim dobavljačima.
Pročitajte naše vijesti da biste saznali više.

Pročitaj više

Dulja i češća kašnjenja plaćanja u Francuskoj, manja poduzeća na granici pucanja

08.11.2023.

Pogoršanje korporativnih navika plaćanja u Francuskoj odražava se s neospornim porastom broja nesolventnosti s početka godine, koji je čak premašio razine prije Covid pandemije. Saznajte više sada.

Pročitaj više

Coface CEE Top 500 poduzeća - izdanje za 2023. godinu

07.11.2023.

Petnaesto izdanje studije CEE Top 500 daje uvid u budućnost i sažima gospodarsku aktivnost regije za prethodnu godinu. Nadalje, opisuje stanje 500 najvećih poduzeća u srednjoj i istočnoj Europi prema njihovom prihodu.

Pročitaj više

Zemlje Zaljeva (GCC): pravi dobitnici izazova globalnog gospodarstva?

25.10.2023.

Nakon usporavanja u 2023. uglavnom zbog niže proizvodnje i cijena energije, očekuje se da će 2024. biti godina većeg gospodarskog rasta za zemlje Vijeća za suradnju u Zaljevu (GCC) jer su, nakon nekoliko mjeseci pesimizma u vezi s globalnom potražnjom za naftom, cijene porasle od ljeta. Ali nisu sve zemlje jednake…

Pročitaj više
Sve vijesti
  • Croatian
  • English