Novosti i Publikacije
29.09.2017.
Korporativne vijesti

Coface imenovao dva nova regionalna direktora koji će voditi regije Središnju i Istočnu Europu te Sjevernu Europu, počevši od 1. studenog 2017.

Coface imenovao dva nova regionalna direktora za Središnju i Istočnu Europu te Sjevernu Europu

Katarzyna Kompowska (54) koja je od 2012. vodila Središnju i Istočno europsku regiju Grupe imenovana je regionalnom direktoricom regije Sjeverna Europa ( Njemačka, Danska, Švedska i Nizozemska) kako bi dalje vodila strateški razvoj na ovim važnim tržištima.

Regionalnim direktorom za Središnji i istočnu Europu imenovan je Declan Daly (50).

Diplomirao je elektrotehniku i računarstvo na Sveučilištu u Dublinu te završio MBA na INSEAD-u u Francuskoj.

Declan ima bogato 25-godišnje iskustvo na području financijskih usluga i prizvodnih djelatnosti. Karijeru je započeo kao softwerski inženjer u ABB-u u Irskoj i Austriji, nakon čega se pridružio General Electric Company 2000-te godine. Od 2002. je radio kao Glavni operativni direktor (COO) u GE Money Bank Švicarska te kao predsjednik Uprave GE Money Bank Austrija od 2006. godine.

Nakon toga se pridružuje managementu Western Union Financial Services gdje je proveo 5 godina kao potpredsjednik europskih operacija zadužen za B2B poslovni segment. U posljednje vrijeme, Declan je bio glavni direktor za informacijske tehnologije (CIO) te član uprave Semperit Holdinga AG.

Declan će svoju novu funkciju obavljati iz Beča, Austrija.

Katarzyna Kompwska i Declan Daly su članovi Izvršnog odbora grupacije Coface.

Xavier Durand, predsjednik Upraver Coface-a izjavio je: "Uz veliki fokus na izvršenju našeg strateškog Fit to win plana, ova imenovanja donose nam obilje iskustva koje će nam uvelike pomoći u našoj kontinuiranoj poslovnoj revitalizaciji i transformaciji u najokretnijeg globalnog kreditnog partnera u industriji."

Preuzmite ovu objavu za javnost : Coface imenovao dva nova regionalna direktora koji će voditi regije S... (271,37 kB)

Kontakt


Saša MAROTTI

Head of Sales and Marketing
Avenija Dubrovnik 46
10000 Zagreb
CROATIA
Tel: +385 1 4697 510
mail: sasa.marotti@coface.com

Vrh
  • Croatian
  • English