hrv-HR

Naša svrha: Što nas pokreće

ZAŠTO NOVA DEFINICIJA SVRHE?

Xavier DURAND, Glavni izvršni direktor Cofacea, objašnjava kako naš moto, FOR TRADE, odražava kulturu i svrhu Cofacea, te našu duboku posvećenost trgovini.
 
 
NAŠE UVJERENJE:
Vjerujemo u poslovanje kao silu koja pokreće dobro u svijetu.
 
 

Tko smo

4.300

Coface stručnjaka pruža usluge za preko 50.000 poduzeća

Kao moderna i agilna tvrtka s globalnom međunarodnom informacijskom mrežom, Coface je referentno ime u kreditnom osiguranju i upravljanju rizicima.
 

S preko 75 godina iskustva kao globalni lider u kreditnom osiguranju i timom od 4.300 stručnjaka koji podržavaju oko 50.000 poduzeća, Coface slijedi ritam globalne ekonomije.
 

Naša ambicija je postati najagilniji globalni lider u kreditnom osiguranju

 

ZA ŠTO SE ZALAŽEMO

 
Podržavamo naše klijente svugdje gdje posluju, pružamo im zaštitu i pomažemo donositi odluke koje povećavaju njihove mogućnosti prodaje na domaćem i inozemnom tržištu.
 
Dijeleći entuzijazam za trgovinu, želimo surađivati s našim klijentima u izgradnji uspješnih, rastućih i dinamičnijih poduzeća. Pomažući razvoju snažnih poduzeća pridonosimo i učinkovitom funkcioniranju ekonomije.
 
To je naša svrha.

Fokus na klijenta

Pažnja prema klijentu

Predani smo našim klijentima. Pažnja prema klijentu je vrijednost koju dijele svi zaposlenici na svakoj poziciji unutar naše organizacije.

 

Nadgledamo ekonomske rizike da bi pomogli našim klijentima shvatiti potencijalne rizike i obećavajuće prilike u njihovom poslovanju.

 

Naše klijente smatramo partnerima. Oni od nas koji rade u podršci, te imaju interne klijente, pridaju jednaku važnost i pažnju prema klijentima kao i ostali.

Ekspertiza

Naše ekspertize i kompetencije određuju nas i pozicioniraju kao svjetskog lidera.

 

Temelji Coface-a počivaju na preko 70 godina iskustva u kreditnom osiguranju i upravljanju rizicima.

 

Ekspertiza pružena od strane kompetentnih i aktivnih stručnjaka koji dijele strast za trgovinom: 4,100 stručnjaka uslužuje preko 50,000 poslovnih subjekata.

Suradnja

Suradnja se nalazi u samom srcu naše organizacije.

 

Uska suradnja - kolaboracija - je stanje uma, te preduvjet za uspjeh našeg poslovanja.

 

U Coface-u, relacijska inteligencija ide ruku pod ruku sa ekonomskom inteligencijom, te tako zamišljamo i naš odnos sa našim klijentima, internim ili vanjskim.

 

Najviše cijenimo odnose koji se temelje na razumijevanju, dijeljenju, i razvijanju partnerstva.

Hrabrost i odgovornost

Svoje zanimanje doživljavamo kao poziv temeljen na hrabrosti i odgovornosti.

 

Svaki klijent i njegova situacija je specifična, a budućnost neizvjesna.

 

U današnjem ekonomskom svijetu punom promjena i nesigurnosti naši stručnjaci predstavljaju siguran kompas našim klijentima širom svijeta.

Vrh
  • Croatian
  • English