Ponuda

Poslovne informacije - preuzimajte samo prihvatljive rizike

Sprečavanje rizika neplaćanja započinje prikupljanjem najnovijih relevantnih informacija o kupcima i njihovom okruženju. Analiza takvih informacija pomaže u procesu donošenja odluka. Coface usluge poslovnih informacija uključuju osnovne podatke o poduzećima sve do preporuka o preuzimanju rizika.
 
Cofaceov odgovor na vaše potrebe
Prikupljene i analizirane informacije prikazuje se u obliku izvješća, sažetog prikaza rizika na individualnoj i globalnoj razini te raznih preporuka u vezi preuzimanja rizika. Uz naše usluge vezane uz procjenu kreditnog rizika, možete upravljati prodajnim razvojem na najbolji mogući način.
 
U središnjoj Europi ova globalna linija usluga upotpunjena je cijelim nizom proizvoda poslovnih informacija namijenjenih tvrtkama koja nemaju kreditno osiguranje.
Poslovne informacije
Coface nudi rješenja za Vaše potrebe - primjer
Njemački dobavljač auto-dijelova kupuje precizne dijelove od niza talijanskih poduzeća za nove hibridne motore s ubrizgavanjem vodećeg proizvođača automobila. Neispravno isporučen dio u ovom bi slučaju ugrozio ključan ugovor za njegovo poslovanje.
 
Coface pruža dobavljaču auto-dijelova sažete i jasne informacije o poslovanju svakog njegovog partnera, koje pripremaju Coface stručnjaci u obliku izvješća koja se ažuriraju nekoliko puta godišnje.
 
Na temelju tih podataka dobavljač auto-dijelova odlučuje pregledati svoj portfelj koji se sastoji od tri dobavljača. Na osnovu toga odlučuje povećati količine narudžbe s dva dobavljača dok s trećim smanjuje vrijednost ugovora. Naime, prema Coface izvještaju, temeljni kapital trećeg dobavljača otežao bi realizaciju kapitalnog izdatka potrebnog za prelazak na sljedeću tehnološku razinu.

Ponuda prilagođena vašim potrebama

Donosite bolje poslovne odluke uz iCON

Poslovna izvješća

Coface zaštitni pečat

Business Finder

Cross Border Network

Coface Reserve 9

CofaceXpress monitoring

Coface Select

Coface Select Premium

Portfolio Watch - Monitoring

  • Croatian
  • English