Ponuda

Ograničenje gubitaka - Naplata potraživanja

Zakašnjela plaćanja mogu vrlo negativno utjecati na vaše poslovanje ako se njima ne upravlja na pravi način. Upravljanje zakašnjelim plaćanjima zahtijeva visoku razinu stručnosti i globalnu mrežu talentiranih stručnjaka.
 
Cofaceov odgovor na vaše potrebe
Stručnjaci za naplatu tvrtke Coface Central Europe Holding GmbH detaljno su upoznati s poslovnim kulturama u regiji središnje i istočne Europe i ekonomskim čimbenicima koji utječu na ponašanje pri plaćanju. Djeluju uz pomoć online baze podataka o naplati potraživanja DCON i najnovijih informacija iz naše baze podataka ICON.
 
Naše usluge naplate potraživanja možete koristiti kako za osigurane, tako i za neosigurane račune.
Naplata potraživanja
Coface nudi rješenje - studija slučaja
Američki izvoznik električne opreme mora se suočiti s neplaćanjem od strane brazilskog distributera. Kako nisu upoznati s lokalnim pravilima i običajima, tvrtkini pravni savjetnici i financijski direktor nisu sigurni kojim putem krenuti.
 
Tvrtka se obraća Cofaceu koji u Brazilu ima podružnicu od 1998. godine. Tamošnji Cofaceov kontaktira distributera te imajuću u vidu njegove financijske poteškoće, mirnim putem dolaze do sporazumnog rješenja i dogovaraju otplatu duga u 10 mjesečnih obroka.
 
Na kraju tog razdoblja te na temelju elaborata naručenog od Cofacea, američki izvoznik odlučuje nastaviti suradnju s distributerom koji je postao pouzdan poslovni partner.

Ponuda prilagođena vašim potrebama

Povećajte likvidnost poslovanja

Globalna mreža stručnjaka

  • Croatian
  • English