Novosti i Publikacije
01.07.2013.
Novosti o proizvodima

Coface nastavlja širenje u srednju Europu i nudi osiguranje kredita u Hrvatskoj

Coface nastavlja širenje u srednju Europu i nudi osiguranje kredita u Hrvatskoj

S danom ulaska Hrvatske u Europsku uniju, 1. srpnja 2013., Coface u Hrvatskoj počinje nuditi uslugu osiguranje kredita. Coface, koji je kao internacionalno poduzeće diljem svijeta poznato upravo po kreditnom osiguranju, u Hrvatskoj je prisutan od 1998. godine, nudeći poslovne informacije i usluge naplate potraživanja za hrvatske i inozemne klijente.

Nakon 15 godina djelovanja u Hrvatskoj, Coface dobro poznaje prilike i potrebe tržišta: "Širenje u Hrvatsku još je jedan povijesni trenutak za ovo poduzeće. Time širimo naše aktivnosti i ponudu u balkanskim zemljama", objašnjava Katarzyna Kompowska, izvršna direktorica Coface-a u srednjoj Europi.

Za poduzetnike u Hrvatskoj brinut će se lokalni tim Coface Hrvatske, a Coface Austria izdavati će police osiguranja. "Pružajući lokalnu podršku garantiramo našim klijentima najbolju uslugu", rekao je Christian Berger, regionalni menadžer za Austriju. Coface ovim potezom ostaje lider u srednjoj Europi, a svoje usluge kreditnog osiguranja počinje pružati u 13 zemalja. "Prekogranična trgovina u srednjoj Europi sačinjava više od jedne trećine izvoza, tako da naša razvijena mreža predstavlja veliku prednost našim klijentima", zaključio je gospodin Berger.

 

Kontakt


Saša MAROTTI

Head of Sales and Marketing
Avenija Dubrovnik 46
10000 Zagreb
CROATIA
Tel: +385 1 4697 510
mail: sasa.marotti@coface.com

Vrh
  • Croatian
  • English