Novosti i Publikacije
25.05.2017.
Korporativne vijesti

Coface reorganizira poslovanje u jadranskoj regiji

Coface reorganizira poslovanje u jadranskoj regiji
U prvom kvartalu 2017. godine nastavljaju se vidljivi pozitivni učinci strateškog planaFit to Win. Ostvarujemo značajan napredak u provedbi programa operativne učinkovitosti, pri čemu se 2017. smatra godinom tranzicije u kojoj intenzivno radimo na provedbi svojeg plana. Jedan od projekata učinkovitosti je osnivanjecentra Adriatickoji će iz Zagreba pružati usluge slovenskim i hrvatskim klijentima.

Idealna struktura za sveobuhvatnu i kontinuiranu uslugu našim klijentima ključna je za našu strategiju u okviru koje se nastojimo pozicionirati kao najagilniji partner u kreditnom osiguranju. Objedinjavanje poslovnih aktivnosti u jednu veću cjelinu omogućit će nam veću  fleksibilnost i zajamčiti najbolju moguću razinu usluge klijentima. Zbog toga će Coface reorganizirati svoju prisutnost u jadranskoj regiji  uspostavom glavnog ureda u Zagrebu, odakle će pružati usluge slovenskom i hrvatskom tržištu.

Spajanjem dvaju manjih podružnica u Sloveniji i Hrvatskoj u Coface Adriatic d.o.o., kompanija ulaže u širenje svoj tima u Hrvatskoj za 60% i na taj način unaprijeđuje najrelevantnije funkcije kako bi pružala još bržu i bolju uslugu klijentima. Ovim korakom Coface ublažava  operativni rizik koji predstavljaju manji timovi. Edvard Ribarić, direktor za Hrvatsku, koji preuzima odgovornost za novoosnovanu jedinicu Adriatic, povest će Coface na sljedeću razinu. Njegova stručnost osigurat će što kraće moguće razdoblje tranzicije i neprekinuti tijek pružanja usluge.

"Vizija naše grupe je postati najaktivnijim partnerom u djelatnosti kreditnog osiguranja. Tim Adriatic sastoji se od stručnjaka iz Slovenije i Hrvatske, a moja je ambicija pružati najbolju uslugu za klijente u cijeloj jadranskoj regiji", izjavio je Edvard Ribarić.

 

Osoba za kontakt s medijima:
Edvard Ribarić - +385 (1) 4697501, edvard.ribaric@coface.com

Preuzmite ovu objavu za javnost : Coface reorganizira poslovanje u jadranskoj regiji (91,45 kB)
Vrh
  • Croatian
  • English