Novosti i Publikacije
11.09.2014.
Novosti o proizvodima

Lansiranje CofaMove apikacije: Cofanet postaje mobilan

Lansiranje CofaMove apikacije
Coface svojim korisnicima predstavlja CofaMove - mobilnu aplikacuju koja pruža pristup Cofanetu - online sustavu za kontrolu rizika i osiguranje potraživanja. Aplikacija će biti dostupna za preuzimanje na Apple App Store i Google Play Store.

Ovaj inovativni program na tržištu osiguranja, omogućuje vam dostupnost informacija o osiguranju  s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. CofaMove ubrzava donošenje odluka o preuzimanju rizika,  pruža smjernice za kreditno upravljanje u stvarnom vremenu te povećava učinkovitost u analizi i pregovaranju s kupcima.

Trenutne značajke CofaMove aplikacije uključuju: identifikaciju tvrtke, naručivanje proizvoda vezanih za osiguranje potraživanja, konzultacije o pokriću, a do kraja godine spremamo se proširiti postojeću ponudu. Aplikacija je višejezična i biti će dostupna za oko 40 000 korisnika Cofaneta, bez dodatnih troškova.

"Lansiranje CofaMove aplikacije novi je korak na putu inovacija na koji pozivamo svoje postojeće I buduće klijente, a koji je započeo 2012. lansiranjem TopLiner-a kojeg su pratili Easyliner I Policy/Cash Master. Ovaj novi alat u skladu je sa tehnološkim zahtjevima I otvara perspektivu za učinkovitiju kontrolu rizika. Kroz našu integriranu tehničku platformu, naši međunarodni klijenti ovaj novi alat mogu koristiti na globalnoj razini, od prvog dana", komentira Patrice Luscan, Marketing and Strategy Director Coface Grupe.

 

 

CofaMove app

 

 

 

Kontakt


Saša MAROTTI

Head of Sales and Marketing
Avenija Dubrovnik 46
10000 Zagreb
CROATIA
Tel: +385 1 4697 510
mail: sasa.marotti@coface.com

Vrh
  • Croatian
  • English