Ponuda

Ponuda

Uvijek uz vas! Pružamo zaštitu poduzećima širom svijeta od nenaplaćenih potraživanja

Za Coface je glavna misija osigurati poduzeća - mala i srednje velika do multinacionalnih poduzeća - od nenaplaćenih potraživanja koja mogu ugroziti poslovanje. Kako bismo Vam pružili najbolju moguću podršku razvili smo niz rješenja za osiguranje potraživanja, koja zadovoljavaju glavne potrebe u upravljanju rizicima:
 
- osiguranje vaših transakcija
- kontrola rizika i procjena tržišta
- prikupljanje nepodmirenih potraživanja
- osiguravanje vašeg daljnjeg razvoja
 
Coface pruža zaštitu temeljenu na učinkovitom sustavu za prevenciju rizika: naši stručnjaci širom svijeta analiziraju financijsku moć poduzeća i predviđaju moguća kašnjenja u plaćanju. Uz ovakvu stalnu analizu pružamo povratne informacije o svim ili određenim kupcima u portfelju, dopunjujući aktivnosti poduzeća u partnerskom odnosu.
 
Zahvaljujući detaljnom poznavanju kupaca i tržišta, možemo ponuditi individualno prilagođeno savjetovanje i usluge, te brzo reagirati u slučaju nastupa rizika neplaćanja. Ovakva brza reakcija je moguća zbog jedinstveno bliskih odnosa koje smo uspostavili s klijentima i zahvaljujući našoj izravnoj prisutnosti u više od 100 zemalja u svijetu. U Francuskoj imamo 8 regionalnih odjela, uz specijalizirane brokere diljem zemlje i poseban tim za ključne klijente u Parizu. To nam jamči budnost i pomaže nam predvidjeti rizične situacije. Uz kreditno osiguranje, Coface u nekim zemljama nudi usluge faktoringa, izrade poslovnih informacija i naplate potraživanjima.

Naša ponuda

Naša rješenja

Country Risk Map

View the Country Risk Map

Consult the country list

Ekonomska istraživanja
  • Croatian
  • English