Ponuda

Ponuda

Uvijek na strani poduzeća kao zaštita od nenaplaćenih potraživanja

Za Coface, glavna misija je osigurati poduzeća - od malih i srednje velikih do multinacionalnih tvrtki - od nenaplaćenih potraživanja koja im mogu ugroziti djelatnost. Zbog toga smo osmislili niz rješenja za osiguranje potraživanja, koja zadovoljavaju četiri glavne potrebe poduzeća kad se radi o izvozu:
- osiguranje prodaje,
- financiranje razvoja,
- kontrola rizika pojedinačnih kupaca i
- procjena tržišta.
 
Ovakva zaštita "made by Coface" temelji se na snažnom preventivnom sustavu: naši stručnjaci diljem svijeta analiziraju financijsku moć poduzeća i predviđaju mogućnost neplaćanja. Uz ovakvu stalnu analizu pružamo povratne informacije o svim ili određenim kupcima u portfelju, dopunjujući aktivnosti poduzeća u partnerskom odnosu.
 
Zahvaljujući dubinskom poznavanju kupaca i tržišta, možemo ponuditi individualno prilagođeno savjetovanje i usluge, te brzo reagirati u slučaju nastupa rizika neplaćanja. Ovakva brza reakcija je moguća zbog jedinstveno bliskih odnosa koje smo uspostavili s klijentima i zahvaljujući našoj izravnoj prisutnosti u 66 zemalja. U Francuskoj imamo 8 regionalnih odjela, uz specijalizirane brokere diljem zemlje i poseban tim za ključne klijente u Parizu. To nam jamči budnost i pomaže nam predvidjeti rizične situacije. Uz kreditno osiguranje, Coface u nekim zemljama nudi usluge faktoringa, izrade poslovnih informacija i upravljanja potraživanjima.

Naša ponuda

Country Risk Map

View the Country Risk Map

Consult the country list

Ekonomska istraživanja
  • Croatian
  • English